Op het einde van het jaar is het gebruikelijk dat we even terugkijken, op het afgelopen jaar.

Voor It Doarp Huzum was het geen goed jaar, we hebben enkele dierbaren verloren en er zijn een aantal bestuursleden om verschillende redenen er mee op gehouden.

Op dit moment zijn we als bestuur haast weer voltallig echter we zijn nog op zoek naar een secretaris of secretaresse ( belangstelling bel of mail maar even)

Over het zeilen dit jaar kunnen we kort zijn, door verschillende omstandigheden waren de resultaten slecht, weer een 14e plaats.

In de evaluatie met de schipper hebben we een aantal verbeter punten besproken en voor 2016 gaan we deze dan ook uitvoeren.

Het baart het bestuur verder zorgen dat er enkele sponsors bedankt hebben, we zijn dan ook volop bezig met de nieuwe sponsorcommissie hierin te voorzien. Deze commissie kan ook nog wel enkele uitbreiding gebruiken dus ook hier meld je aan bij een van de bestuursleden, of via de mail.

Om toch positief af te sluiten hieronder een verslag van Omrop Fryslan over de wedstrijd bij Langweer in 2013, we hopen dat we in 2016 weer zo kunnen juichen.

Bestuur It Doarp Huzum

contact@itdoarphuzum.nl