WMS WarmteMeterService B.V.

Warmtemeterservice B.V. is gespecialiseerd in het meten van energieverbruiken en verrekenen van energiekosten. De kernactiviteit richt zich op het meten van warmte. WMS bestaat sinds 1988 en is toonaangevend in de branche, niet in omvang of omzet, maar zeer zeker in kennis, mogelijkheden en gedrevenheid. Door onze inzet voor de branche (lid van NL.V.V.E. – Nederlandse Vereniging voor Verbruiksafhankelijke Energieafrekening , lid van de CEN/TC171 – Technical Committee 171 – herziening van de Europese normen EN-834) is WMS zelfs toonaangevend in Europa.

Wij zijn nooit te bang om onze nek uit te steken en iets nieuws te proberen, dit heeft al geleid tot een enorme groei in onze projecten met afstanduitlezing, zelfs zodanig dat de vondst van een specifieke antenne nu door alle vestigingen van Brunata wordt toegepast en overal met groot succes.

Wij bieden een assortiment aan producten die zich op één of andere manier sterk onderscheiden van andere: de elektronische warmtekostenverdeler van Brunata, de Futura+ serie, met gepatenteerde unieke meetlogica. Of bijvoorbeeld het radiografische systeem van Brunata, BrunataNet; niet alleen elke dag inzicht in meterstanden via onze webportal Brunata WebMon (zowel voor opdrachtgever als ook individuele gebruiker), maar ook door de mogelijkheden van de ontvangstapparatuur. Deze zijn niet alleen geschikt om de meters van Brunata te ontvangen, deze ontvangen ook de meterstanden van bijvoorbeeld de Kamstup Multical.

De BRUNATA groep is een van de grotere dienstverleners op het gebied van het opnemen/uitlezen van meterstanden en het maken van afrekeningen. In totaal zijn in Europa meer dan 20 miljoen meters geïnstalleerd gebaseerd op Brunata-technologie.

Daarnaast leveren we ook het complete productprogramma van DIEHL Metering uit Duitsland, zodat we ook alle mogelijkheden hebben voor energie- en waterleidingbedrijven. Van Diehl Metering passen we voor onze datacollectie bijvoorbeeld IZAR PLUS PORTAL toe zodat we elke dag continue inzicht kunnen bieden in energieverbruiken.

https://www.wms.nl/

Vaardigheden

Gepubliceerd op

13 oktober 2017