Spin-off Nederland

Over ons

Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken en borduren. Spin-Off Nederland is gevestigd aan de Poolsterweg 5 in Leeuwarden. De mogelijkheden bij Spin-Off Nederland zijn eindeloos. Zo vertellen vader René, founder van Spin-Off Nederland, en en zoon Melvin Spindelaar…

Korte Lijnen?
“Ja, Spin-Off Nederland werkt met korte lijnen. We hebben namelijk de productie van begin tot het eind in eigen hand. Zo kunnen service èn kwaliteit zoveel mogelijk gewaarborgd blijven. Zelf vinden een prettige en persoonlijke benadering heel belangrijk. Je verwacht dat ook als je klant bent bij een bedrijf. Zo mogen onze relaties dat ook van Spin-Off Nederland verwachten. Wij bieden dat voor, tijdens en ná het uitvoeren van een opdracht.”

Veel mogelijkheden in textiel?
Je zou haast zeggen, de mogelijkheden zijn eindeloos..! We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het borduren en bedrukken textiel. Zo borduren we kleding, textiel, caps, badstof of accessoires maar kunnen het ook bedrukken. Ook daarin staan we garant voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We hebben het hele borduurproces en drukproces in eigen hand. Zo kunnen we de lange levensduur en een zeer goede wasbestendigheid waarborgen. We borduren of drukken zelfs met bestendigheid tegen industrieel wassen en chemisch reinigen. Dat is dan weer belangrijk bij werk- en beroepskleding.”

http://www.spinoffnederland.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

4 augustus 2017