Grouwster Vlet, Grou

VISIE OP VAREN

Motorvlet op maat
Een Grouwster Vlet is alles behalve standaard. Het enige dat standaard is, is het gebruik van de beste materialen. Het bijzondere van een Grouwster Vlet is dat deze volledig op maat wordt gebouwd en zal voldoen aan al uw wensen. Zelfs na meer dan 30 jaar productie is nog iedere Vlet uniek.

U wordt nauw betrokken bij het ontwerp van het interieur van uw Vlet. Met ons vakmanschap geven wij invulling aan uw wensen. Het is een mooi proces om een Vlet te cre毛ren die generaties lang te bewonderen zal zijn op de Europese wateren.

Wij gaan continue mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, uitvoering, houtsoorten en interieur. Uiteraard beschikt iedere Grouwster Vlet over uitstekende vaareigenschappen.

Service speelt een belangrijke rol binnen onze jachtwerf in Grou. Ons team weet altijd een kwalitatief hoogwaardig product te maken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Grouwster Vlet? Wij staan u altijd bij met gedegen advies. Kom langs op onze werf of neem contact met ons op.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

4 oktober 2016