Bosma en De Witte Makelaars

Welkom bij Bosma en De Witte makelaars

Wij zijn een dynamisch professioneel kantoor op het gebied van de zakelijke dienstverlening. Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering.

Ons NVM-makelaarskantoor is gestart op de gedachte dat een koper van een woning het verdient een specialist in te schakelen die zich alleen bezig houdt met de verkoop of aankoop van zijn pand.

Ons kantoor heeft gekozen voor de woningmakelaardij. Dat betekent dat wij ons apparaat ingericht hebben op de dienstverlening bij de verkoop van woningen, en de bemiddeling bij aankoop van woningen.

Wij hebben de tijd om ons bezig te houden met de aankoopopdrachten die ons zijn toevertrouwd. Deze tijd vinden wij omdat wij ons niet bezig hoeven te houden met het afsluiten van de hypotheek van verkoper X. Deze tijd vinden wij ook doordat wij ons niet hoeven bezig te houden met de verzekeringen van koper Y. D铆e zaken worden door derden afgehandeld; ook door specialisten.

Het kan naar onze mening de kwaliteit slechts ten goede komen als een specialist zich met uw toekomstige woning bezighoudt.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 november 2014